Počinje rekonstrukcija deonice Brodarevo - Gostun

Bez autora
Jul 29 2012

Za nekoliko dana počinje rekonstrukcija deonice puta za južni Jadran, od Brodareva do Gostuna, u dužini od devet kilometara. Ovo je poslednja deonica na magistrali od Beograda ka Crnoj Gori koja još nije rekonstruisana. Predviđeno je da se kolovoz širok šest metara presvuče novim slojem asfalta i da se urade ivičnjaci i rigole.Radovi će koštati 149 miliona dinara, a u vreme njihovog obavljanja saobraćaj će se odvijati jednom trakom naizmenično uz semaforsku regulaciju.

Počinje rekonstrukcija deonice Brodarevo - GostunZa nekoliko dana počinje rekonstrukcija deonice puta za južni Jadran, od Brodareva do Gostuna, u dužini od devet kilometara.

Kako je rečeno agenciji Beta u prijepoljskom pogonu užičkih Puteva, ovo je poslednja deonica na magistrali od Beograda ka Crnoj Gori koja još nije rekonstruisana. Prema rečima direktora Pogona Puteva u Prijepolju Sabahudina Kozica, predviđeno je da se kolovoz širok šest metara presvuče novim slojem asfalta i da se urade ivičnjaci i rigole.

Radovi će koštati 149 miliona dinara, a u vreme njihovog obavljanja saobraćaj će se odvijati jednom trakom naizmenično uz semaforsku regulaciju, dodao je Kozica.

Užičkim Putevima upravlja domaći biznismen Vasilije Mićić, a akcijama ove kompanije se prilično slabo trguje na Beogradskoj berzi. Po poslednjoj ceni od 600 dinara tržišna kapitalizacija ove kompanije iznosi svega 589,3 miliona dinara (oko 5 miliona evra), dodaje se u saopštenju agencije Beta.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik